Harta site-ului
Ajutor
Sala de sport a liceului teoretic din Cocieri renovată din temelie
Sala de sport a liceului teoretic din Cocieri renovată din temelie

În ajunul sărbătorilor Pascale, astăzi, 19 aprilie, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, a participat la măsura festivă organizată de administrația Liceului teoretic „Vlad Iovița” Cocieri. După luni de muncă și așteptări, astăzi a fost dat în exploatare proiectul investițional „amenajarea terenului și sălii de sport și procurarea echipamentului sportiv la Liceul Teoretic „Vlad Ioviță” din satul Cocieri, raionul Dubăsari”, inclus în Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2021. Proiectul dat, în sumă de 300,0 mii lei, a fost finalizat cu succes datorită aportului și susținerii atât a Biroului pentru reintegrare a țării, a Guvernului RM cât și a Consiliului raional Dubăsari.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, a menționat calitatea excepțională a lucrărilor realizate, sala dată fiind una dintre cele mai moderne săli de sport din raion. ,,Este un lucru important, pe care am reușit să-l realizăm. Datorită acestei săli renovate și dotate, sperăm că vom motiva copiii să practice sportul, să ducă un mod sănătos de viață”.
Dna Tatiana Roșca, directorul instituției a venit cu un mesaj de mulțumire către Consiliul raional Dubăsari, Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului și antreprenorul responsabil de implementarea proiectului Contavo-Com SRL, director Victor Mițcul.
De asemenea, Consiliul de elevi al liceului, comitetul de părinți și-au exprimat gratitudinea și recunoștința față de conducerea raionului Dubăsari, a Consiliului raional, pentru implicare și susținerea acordată în permanență elevilor și instituțiilor școlare.
Grupul de lucru instituit pentru recepționarea lucrărilor, din care fac parte reprezentanți ai Consiliului raional Dubăsari, ai instituției de învățământ vizate, ai Direcției învățământ general, repsonsabilului tehnic dl Burlea Dumitru, au analizat lucrările realizate și au semnat actele de recepție.
La final, elevii au înmânat oaspeților prezenți, felicitări și obiecte confecționate hand-made cu prilejul sfintelor sărbători de paști.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Sala de sport a liceului teoretic din Cocieri renovată din temelie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta